Årets trumbygge i Bäckhammar 8-9 Juni

Jag kallar dig!


Jag kallar dig som längtar efter en egen Shamansk trumma skapad av dig med din intention som du vill föra in i din trumma.


Den Shamanska trumman är ett fantastiskt heligt instrument och verktyg för dig som jobbar spirituellt och med healing, som har används i år hundranden.


Jag blev kallad till att arbeta med den Shamanska trumman 2019 och har sedan dess arbetat aktivt med den i min vardag och funnit den som min närmsta kompanjon och håller nu i egna Shamanska trumbygge kurser sedan 2023.


På en gård i Bäckhammar


Vi samlas i en idyll i Bäckhammar i Värmland där vi fått tillgång till en fin gammal storstuga i en lantlig miljö.


Här får du eget rum eller delar med en kurskamrat. Det finns badrum med dusch, fullt utrustat kök, vardagsrum med eldstad och utanför kan vi elda i en eldkorg för våran ceremoni om vi inte vill ta oss en bit ut i skogen vid en fast eldstad där. Det finns en sjö en bit bort som man kan ta bilen till om tillfälle finns.


Här stannar vi från lördag till söndag. Men om du reser långt har du möjlighet att komma redan på fredag eftermiddag/kväll utan extra kostnad.

Hur ser planen ut?


Fredag
De som åker långt får gärna komma på fredag eftermiddag/kväll utan extra kostnad.


Lördag 8:00 - 21:00

Trumbygge dagen


Söndag

Fri dag

utcheckning kl.12:00

Bra att veta

Kostnad
3.500kr


Boka din plats genom att Swisha 1000 kr
till 070 200 48 78


Resterande belopp på 2500kr ska betalas innan den 8 Maj.


Om du vill betala via faktura, som även kan betalas på två, så meddelar du mig så skickar jag till dig.


Ingen återbetalning på boknings avgift på 1000kr och ingen återbetalning på rastrerande belopp efter 22 April, men du kan ge bort din plats till en vän eller spara till ett annat tillfälle privat i en grupp på minst 2 deltagare eller till nästa års evenemang.


Allt material till trumbygget ingår men det kan vara bra att ta med sig en pinne till trumpinnebygget, en stor vass sax, en bra håltång, brännpenna och akryl pennor.


Det ingår ingen mat men fika ingår. Ta med det du vill äta och dricka, det finns ett fullt utrustat kök.