Det här är Emma


Emma Hultqvist heter jag som driver Hållbartliv i Kristinehamn.
Jag arbetar Shamanskt sedan 2020 och är i grunden Hälsopedagog, Friskvårdskonsult och Massör sedan 20 år tillbaka.


Jag kommer ifrån Täby strax utanför Stockholm och flyttade till kristinehamn efter att ha träffat min sambo på en Folkhögskola där vi båda pluggade till Hälsopedagog. Nu har vi två barn och bor i ett hus i Kristinehamn.


Jag har alltid varit en sökare inom det spirituella och med personlig utveckling och idag funnit min väg inom Shamanism. Efter att ha känt att jag inte passar på ett "vanligt" jobb och kände att jag var nära den kända väggen var jag tvungen att lyssna inåt och förstå att min väg måste färdas i flöde istället för i motgång och startade då företaget 2017 när jag blev två barns mamma.


2024 är året då jag satsar på att arbeta med detta på heltid och kommer därför att lägga all fokus på företagets utveckling för att nå ut till så många som möjligt som också strävar efter att få ett Hållbarare liv.


Jag vänder mig främst till dig som är högprestagetagare som är van vid att hålla många bollar i luften och känner idag efter många år av stress och press behöver börja lyssna mer innåt, precis som jag gjorde och ta ett steg tillbaka och begrunda sig själv om vad som är ett hållbart liv och inte för din egna skull, för din hälsa, sin familj och för att du ska kunna fortsätta njuta av livet även på äldre dar.


Vi jobbar mycket med stresshantering och healing för både kropp, själ och sinne.


Du är välkommen att boka en gratis rådgivning om du undrar vilken behandling som skulle passa dig bäst.
  • Friskvårdskonsulent & Massör - Axelsons Gymnastiska institute


  • Hälsopedagog - Väddö Folkhögskola


  • Medicinkvinnans årsvandring & Wombhealer - Anima Tempel