Blogg 2024

Håll dig uppdaterad vad som sker på Hållbartliv.

2024 04 08

Vi kommer på Skärgårdsveckan!

Kristinehamn kommer att hålla i en Skärgårdsvecka vecka 28

Vi på Hållbartliv kommer att bjuda på Sound healing och sittande massage under veckan. Håll utkik! Det kommer mer information som passar hela familjen vecka 28.

Nytt bokningssystem

Vi har efterfrågat ett nytt bokningssystem då vi inte varit nöjda med vårt gamla. För oss är det viktigt med upplevelsen för våra besökare även när det gäller bokningen online. Med glädje kan vi nu meddela att vi gått över till Valei, ett pedagogiskt bokningssystem med bilder och enkelhet för både oss och våra kunder.
Med andra ord kommer du inte kunna boka på bokadirekt som förrut, utan måste besöka min hemsida och klicka på knappen "boka" för att kunna boka dig. Som redan registrerad kund om du vart hos mig förr har du fått ett mail med inloggningsuppgifter till Valei där du kommer kunna se dina bokningar, kvitton, fakturor osv. Som ny kund bokar du din behandling sedan kommer du också få en egen inloggning till oss.

Min nya stora lokal!

I december 2023 flyttade jag in i den nya lokalen på övervåningen i samma hus som tidigare.

Så himla kul att nu kunna ta emot mindra grupper på Soundhealing, samtal och andra träffar!


Nu jobbar jag heltid på Hållbartliv!

Så himla kul och spännande att äntligen satsa!

Min höst!

pub. 2024-01-02

I November så var jag i 2 veckor på Kreta!

Det var helt fantastiskt att få medverka på Emmelina Hjorts Retrat på Kreta. Mer bilder finns här. Vi kommer att fortsätta samarbeta, så om du är sugen på att hänga på nästa gång vi åker så håll utkik efter evenemanget här på hemsidan.


Det har vart en hel nya och fortsätta samarbeten under året som har gått, bland annat så vart jag väldigt glad över att Maria på Get in line hörde av sig så vi kunde ha Nyårs mini retreat nu innan nyår tillsammans.


Och så har vi min kära vän Cecilia Haglund och jag som kommer att hålla i år igen ett Trumbygge retraet i hela 4 dagar med massa härliga aktiviteter och varande för att varva ned nervsystemet, det kommer i April. och läsa mer om här.


Hoppas du har haft en härlig jul och nyår, så ser jag fram emot att träffa dig nu under det nya året, Drakens år 2024! 


Tycker du om att lyssna på mig kan du alltid följa mig på sociala medier på Facebook och på instagram, med inlägg och lives!

unsplash